Kılıf&Kılıf Vizyon ve Misyon

KİŞİSEL VERİLERİ KORUMA KANUNU | K.V.K.K

Bu politika, Kılıf&Kılıf olarak, müşterilerimize en iyi hizmeti sunarken kişisel verilerin gizliliğine ve güvenliğine verdiğimiz önemi açıklamaktadır. Bu politika, Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (KVKK) kapsamında kişisel verilerin işlenmesi, korunması ve saklanması hakkında bilgiler içermektedir.

KİŞİSEL VERİ İŞLEME AMAÇLARI

Kılıf & Kılıf, müşteri taleplerini karşılamak, ürün ve hizmetlerimizi sunmak, müşteri memnuniyetini artırmak, kampanya ve promosyonlarımızı iletmek gibi iş amaçları doğrultusunda kişisel verileri işlemektedir.

İŞLENEN KİŞİSEL VERİLER

Müşteri adı, soyadı, iletişim bilgileri (telefon numarası, e-posta adresi), adres bilgileri gibi temel kişisel verileri işlemekteyiz. İşlenen kişisel veriler, yalnızca belirtilen amaçlar doğrultusunda ve KVKK'nın izin verdiği ölçüde kullanılmaktadır.

KİŞİSEL VERİ İŞLEME SÜREÇLERİ

Kişisel veriler, yasalara uygunluk ilkesi gözetilerek ve gerekli güvenlik önlemleri alınarak işlenmektedir. Veri işleme süreçlerimiz, veri gizliliğini sağlama, yetkisiz erişimi önleme ve veri bütünlüğünü koruma amacıyla titizlikle yürütülmektedir.

KİŞİSEL VERİ PAYLAŞIMI VE AKTARIMI

Kılıf & Kılıf, kişisel verileri yalnızca iş amaçları doğrultusunda ve KVKK'ya uygun olarak yetkili kişilerle paylaşabilir veya aktarabilir. Üçüncü taraflarla veri paylaşımı gerektiğinde, gerekli güvenlik tedbirlerini alarak veri paylaşımını gerçekleştiririz.

VERİ SAHİBİNİN HAKLARI

Müşterilerimize, kişisel verilerinin işlenmesiyle ilgili olarak KVKK kapsamında tanınan haklar çerçevesinde bilgi alma, düzeltme, silme, kişisel verilerin işlenmesine itiraz etme gibi haklar tanınmaktadır.

VERİ GÜVENLİĞİ

Kılıf & Kılıf, kişisel verilerin güvenliğini sağlamak amacıyla uygun teknik ve organizasyonel önlemleri almaktadır. Ancak, veri iletiminin internet üzerinden yapıldığını unutmamanız önemlidir ve tam güvenliğin sağlanamayabileceğini lütfen göz önünde bulundurun.

POLİTİKA GÜNCELLEMELERİ

Bu politika, 7 Nisan 2016 tarihinde yürürlüğe girmiştir. Politikamızda gerektiğinde değişiklik yapma hakkını saklı tutmaktayız. Politika güncellemeleri, web sitemizden yayınlanacak şekilde duyurulacaktır.

Yanıp Sönen Kutular
Resim 1
1000 TL ÜZERİ KARGO BEDAVA
Resim 2
GÜVENLİ ÖDEME
Resim 3
İPTAL İADE VE DEĞİŞİM
Resim 4
KAPIDA ÖDEME
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Document Document Kılıf&Kılıf Asistanı
Assistant Icon Size nasıl yardımcı olabilirim?
Kılıf&Kılıf Asistan
WhatsApp IconWhatsApp Müşteri Hizmetleri3 Icon 2Mağazalarımız Icon 3Destek Talebi🗨️ Icon 4Kılıf Baskı Sipariş Icon 5 En Yakın Mağazaya Git